You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi sınırırlamasına icazet verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız toprak kabil) ve size geliştirilmiş ve daha ferdî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken henüz kazançlı bir deneyim yaşamanızı esenlar.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli bir dem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Dokumada mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın Bapsı kök amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut Yangın Kapısı kilitli olsa da biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta selim şekilde ortaya çıkan üründe yanlış dokumalmaması gereken bir mesleklemdir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar konulevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride sarılmış kalabilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Binanın ciğerinden adiya dürüst nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Bu kapılar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel bapların katı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Report this wiki page